آثار مرکز نشر هاجر در میان ۱۰ کتاب پرفروش نمایشگاه کتاب کشور/ فتح سکوهای برتر نمایشگاه توسط کتاب‌های احکام ‌

حوزه/ مدیرعامل مرکز نشر هاجر از یک دستاورد مهم خبر داد و گفت: دو اثر این مرکز در لیست ۱۰ کتاب پرفروش کل نمایشگاه کتاب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، با پایان یافتن هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، آقای احمد شایانفر، مدیرعامل مرکز نشر هاجر در گفتگویی به تبیین نتایج و دستاوردهای شاخص این مجموعه پرداخت و از یک دستاورد مهم خبر داد: «حضور دو اثر این مرکز در لیست ۱۰ کتاب پرفروش کل نمایشگاه». ‌

وی با اشاره به آمار نهایی استقبال مخاطبان، تأکید کرد که حضور پرشور خانواده‌ها در این دوره، بار دیگر ثابت کرد کتاب‌های محتوا-محور و آموزشی در حوزه معارف، جایگاه ویژه‌ای در سبد فرهنگی خانواده‌های ایرانی دارند. ‌

شایانفر تصریح کرد: در رقابتی بسیار فشرده میان آثار ۲۲۹۶ ناشر شرکت‌کننده از سراسر کشور، دو اثر شاخص این مجموعه؛کتاب‌های «احکام دختران» و «احکام پسران»، موفق شدند با جلب اعتماد بی‌نظیر مخاطبان، جایگاه خود را در میان ۱۰ کتاب پرفروش و برتر کل نمایشگاه تثبیت کنند.

‌ ایشان، در تحلیل این موفقیت خاطرنشان کرد: کسب این رتبه در صدر جدول پرفروش‌ها و در میان انبوه آثار ادبی، تاریخی و عمومی، در واقع مهر تأییدی بر هوشمندی و دغدغه‌مندی والدینی است که به‌دنبال زبانی ساده، جذاب و کاربردی برای آموزش معارف به فرزندان خود هستند.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر که تخصص اصلی این مجموعه را تولید محتوا در حوزه «زن و خانواده» دانست، «ایستادن در جمع ۱۰ کتاب برتر کشور» را آغاز مسئولیتی سنگین‌تر برای تولید آثار خلاقانه و متناسب با نیازهای روز نوجوانان توصیف کرد.

وی در پایان با سپاس‌گزاری از اعتماد مخاطبان و قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم اجرایی و تولید نشر هاجر، ابراز امیدواری کرد که این موفقیت بزرگ، گامی بلند در مسیر خدمت به اندیشه دینی و تربیت نسل آینده‌ساز میهن باشد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha